Spălătorie Profesională Vama

Spălătorie Profesională Vama

Povestea noastră -
Spălătoria Profesională Ella

Suntem cea mai nouă și performantă spălătorie profesională din comuna Vama Județul Suceava. Deținem cele mai performante utilaje în domeniul curățeniei și utilizăm doar detergenți de calitate, ceea ce permite atât o spălare în profunzime cât și o protecție a țesăturii.

Desprăfuitorul mecanizat de covoare, mașina automata de spălat covoare, mașină automată de stors covoare, dezumidificatorul din camera de uscare, sunt utilajele profesionale folosite pentru activitatea principală de spălătorie covoare. 

Pe lângă acestea dispunem și de aspirator cu spălare, injecție și extracție necesar pentru curățarea canapelelor, fotolii, colțare, saltele, etc. 

Covoare curate și frumos parfumate

Deși preferate pentru atmosfera călduroasă pe care o dau casei, covoarele se murdăresc mult mai repede decât ne-am dori și absorb praful mai ușor decât ne-am închipui, de aceea curățarea covoarelor trebuie făcută mai des și nu oricum, ci automat și mecanizat. 

Folosim produse de curățătorie de calitate și echipamente profesionale de curățare în profunzime a fibrelor care elimină murdăria și petele fără a deteriora țesătura, păstrând culoarea și textura materialelor. 

Nu noi spunem asta, ci toți clienții spălătoriei noastre. Nu vrem sa ne credeți pe cuvânt ci vă rugăm să ne testați calitățile oricând! Vă invităm să descoperiți în amănunt serviciile pe care le oferim. 

Ridicăm covoarele și mochetele din locația indicată și facem returnarea imediat ce au fost curățate, astfel încât dvs. sa aveți mai mult timp liber.

Etapele obțineri unui covor impecabil!

Ideal pentru Piese de Mobilier - Canapele - Scaune - Saltele

Atunci când îți dorești o reîmprospătare a decorului din sufrageria ta, nu este nevoie sa înlocuiești piesele de mobilier, ci să le recondiționezi pentru a arata ca noi! Acest lucru este valabil și în cazul canapelei, piesa centrală a oricărei sufragerii. 

Prin curățarea riguroasa a tapițeriei, vei observa cum culorile revin la viață și întregul aspect al canapelei se schimbă. În plus, igienizarea acesteia ar trebui făcută periodic, pentru ca ambientul din living sa fie unul benefic pentru sănătate și pentru a evita afecțiunile cauzate de alergeni, acarieni și praful în exces.

Covoarele fac parte din viața ta cotidiană!!

Covoarele fac parte din viața ta cotidiană… calci pe ele acasă, la servici, în vizită la prieteni. Asigură-te că ai un covor curat și igienizat pentru familia ta. 

Spală covorul tău odată la 3-6 luni pentru o viață fără alergeni. 

Accesează serviciile noastre de spălătorie covoare !

Pe lângă, igienizam canapele, saltele și tapițeri, spălăm pături și covoare tradiționale.

Suntem o echipa tânără deschisă la provocări!!

Sună-ne acum pentru o estimare de preț gratuită!